ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانو درآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آنهاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان و الهام علی‌اف در حاشیه اجلاس اکو دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۱۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه برگزاری اجلاس سران اکو در جمهوری آذربایجان بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد در قطاری در آلمان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) برق بیش از ۵۰ هزار نفر در مسکو پس از حمله پهپادی قطع شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) یک آمریکایی هنگام ورود به ساختمان کنگره با سلاح گرم بازداشت شد سخنگوی وزارت خارجه: تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان وارد شهر خانکندی جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی: ایران آماده مذاکرات جدید است حمله پهپادی گسترده اوکراین به مناطق مختلف روسیه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان عازم جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) تکرار توهمات ترامپ| لازم باشد با ایرانی‌ها دیدار می‌کنم! عملیات ویژه ارتش اسرائیل در اطراف دمشق و جنوب سوریه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا (۱۳ تیر ۱۴۰۴) مراسم عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد (۱۲تیر۱۴۰۴) گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص از خسارات گسترده حملات موشکی ایران روسیه طالبان را به رسمیت شناخت حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به زودی از ایران اخراج می‌شوند
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: از حقوق ایرانیان خارج از کشور حمایت می‌کنیم| زمینه برای سرمایه‌گذاری امن با تضمین سرمایه و سود در ایران فراهم است

  • کد خبر: ۱۰۹۸۲۸
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۴
رئیس‌جمهور: از حقوق ایرانیان خارج از کشور حمایت می‌کنیم| زمینه برای سرمایه‌گذاری امن با تضمین سرمایه و سود در ایران فراهم است
رئیس‌جمهور با بیان اینکه عموم ایرانیان خارج از کشور دغدغه ایران را دارند، اظهار داشت: ایرانیان در همه جای دنیا سرمایه کشور هستند و دولت جمهوری اسلامی ایران نسبت به آنان احساس مسئولیت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های سفر به عمان در جمع شماری از ایرانیان مقیم این کشور، با ابراز خرسندی از حضور در این جمع گفت: معتقدیم همانگونه که باید از حقوق ایرانیان داخل کشور صیانت کنیم، باید حقوق ایرانیان خارج از کشور را هم پاس بداریم و از آن‌ها حمایت کنیم.

رئیس جمهور ضمن تاکید بر حفظ ارتباط فرهنگی ایرانیان خارج از کشور با داخل کشور، افزود: هویت و فرهنگ ایرانیان با فرهنگ دینی آنان پیوند خورده است. در کشور‌های همسایه نیز همین گونه است و باید برای حفظ این هویت تلاش کرد.

رئیسی با اشاره به اینکه ایرانیان خارج از کشور از جمله هموطنان مقیم عمان همواره مسائل داخلی ایران را با حساسیت دنبال کرده‌اند، اظهار داشت: زمینه برای سرمایه‌گذاری امن با تضمین سرمایه و سود در ایران فراهم است و بهترین کسانی که می‌توانند در ایران سرمایه‌گذاری کنند، ایرانیان خارج از کشور هستند.

رئیس جمهور با بیان اینکه در نشست با فعالان اقتصادی عمانی احساس کردم انگیزه بالایی برای کار با ایرانیان دارند، تصریح کرد: امروز تولیدات ایرانی از جهت استانداردها، کاملاً می‌توانند با کالا‌های نامدار دنیا رقابت کنند.

آیت‌الله رئیسی با تاکید بر تسهیل مراودات اقتصادی با ایران برای ایرانیان ساکن عمان و نیز فعالان اقتصادی عمانی، خاطرنشان کرد: امروز تصمیم گرفته شد که خانه تجارت ایران هر چه سریع‌تر در عمان تاسیس شود. راه اندازی این مرکز به شناخت متقابل ظرفیت‌های ایران و عمان کمک می‌کند.

رئیس جمهور از ایرانیان مقیم عمان خواست تا در تاسیس سریع‌تر خانه تجارت ایران در عمان مشارکت داشته باشند و گفت: مسأله دیگر، موضوع مدرسه است. تاسیس مدرسه ایرانیان در اینجا و آموزش فرزندان ما با فرهنگ و آموزش‌های ایرانی، با توجه به جمعیت ۱۰ هزار نفری ایرانیان، موضوعیت دارد و آقای سفیر این کار را دنبال می‌کند.

رئیسی در ادامه با اشاره به درخواست یکی از سخنرانان این مراسم برای تسهیل صدور مجوز فعالیت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد: دولت به طور جدی از راه‌اندازی و فعالیت واحد‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کند. همچنین از همکاری در زمینه بانکداری اسلامی استقبال و از آن حمایت می‌کنیم.

رئیس جمهور گردشگری سلامت را از ظرفیت‌های مهم برای توسعه همکاری‌های ایران و عمان خواند و گفت: در دیدار با سلطان عمان درباره گردشگری سلامت گفتگو کردیم که با استقبال ایشان مواجه شد. مقامات عمانی معتقد بودند که امروز کاری که در ایران در زمینه سلامت انجام می‌شود در سطحی قابل قبول و هم طراز کشور‌های اروپایی و غربی است.

رئیسی با تاکید بر لزوم تسریع در تکمیل بیمارستان نیمه ساخته ایران در عمان گفت: این بیمارستان در اینجا می‌تواند همکاری دو کشور در حوزه گردشگری سلامت را تسهیل کند، کار‌هایی که خودشان می‌توانند، در اینجا انجام دهند و کار‌هایی را که نمی‌توانند به داخل کشور ارجاع دهند.

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم فعال‎تر شدن هر چه بیشتر شورای ایرانیان خارج از کشور افزود: همه مسایل ایرانیان خارج از کشور از احوال شخصی، مسایل ازدواج و طلاق، مسائل تحصیلی و کاری و ... باید از مسیر این شورا دنبال تا خدماتی که شایسته هموطنان‌مان در خارج از کشور است به آن‌ها ارائه شود.

آیت‌الله رئیسی اظهار داشت: عموم ایرانیان خارج از کشور دغدغه ایران را دارند. باید همواره این ارتباط را حفظ کنیم چرا که این این ارتباط هم برای کشور و هم برای آن‌ها سرمایه است.

رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به فرارسیدن سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به روح بلند شهدای دفاع مقدس و به ویژه عملیات فتح خرمشهر درود فرستاد و تصریح کرد: امام راحل فرمودند که خرمشهر را خداوند متعال آزاد کرد و این فرمایش درسی برای همه اقدامات و حرکت‌های ما است که اگر کاری برای خدا باشد، حتماً خداوند متعال هدایت و یاری می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->